maanantai 11. huhtikuuta 2011

Justin Drew Bieber

Justin Bieber on kanadalainen laulaja ja laulun tekijä.  Hänen tyylilajeja on pääosin pop ja R&B. Justin on tällä hetkellä maailman menestyvimpiä teinitähtiä.
Justin syntyi 1. maaliskuuta 1994 Stratfordissa, Ontariossa. Justinin äiti, Pattie Mallette, oli yksinhuoltaja ja hän työskenteli monissa pienipalkkaisissa toimistotöissä. Justin on kuitenkin koko elämänsä ajan pitänyt yhteyttä isäänsä, Jeremy Bieberiin. 
Bieberin sukujuuret ovat saksassa hänen isänpuoleisen isoisän kautta. 


Pienenä Justin harrasti jääkiekkoa, jalkapalloa ja pelasi shakkia. Isompana hän opetteli soittamaan pianoa, rumpuja, kitaraa ja trumpettia. 

Vuonna 2007 Justin osallistui paikalliseen laulukisaan Ne-Yo:n kappaleella So Sick ja sijoittautui toiseksi. Mallette latasi esityksen youtubeen ystävien ja sukulaisten kuunneltavaksi/katseltavaksi ja ryhtyi tämän jälkeen lataamaan sivustolle muitakin Justinin laulamia kappaleita. 
Scooter Braun löysi Justinin esitykset youtubesta. Hän otti yhteyttä teatteriin, jossa Justin esiintyi, paikansi tämän koulun ja sai vihdoin yhteyttä Malletteen. 

Mallette ei aluksi pitänyt Braunista tämän juutalaisen syntyperän vuoksi. Tuntien puheluiden jälkeen Mallete kuitenkin salli Justinin lähteä Atlantaan, missä Justinin ja Braunin oli määrä äänittää demoja. Viikko Justinin saapumisesta Atlantaan hän lauloi rapartisti Usherille, joka oli ihmeissään Justinin uskomattomasta äänestä. Justin liittyi pian Braunin ja Usherin yhteisyritykseen Raymound Braun Media Groupeen (RBMG). Musiikkibisneksestä kuuluisa L.A Reid tarjosi Justinille levytyssopimusta, jonka Bieber myöhemmin allekirjoitti. Tämän jälkeen Justin muutti äitinsä kanssa Atlantaan.

Bieberin ensimmäinen single, One Time, julkaistiin maailmanlaajuisesti heinäkuussa 2009. Hänen esikoisalbuminsa My World julkaistiin 17. marraskuuta 2009.
23. kesäkuuta 2010 Bieber aloitti ensimmäisen virallisen kiertueensa aloittaen Hartfordista, Connecticutista.

Heinäkuussa 2010 raportoitiin, että Bieber oli Internetin etsityin julkisuuden henkilö.
Samassa kuussa musiikkivideo kappaleelle Baby muuttui YouTuben kaikkien aikojen katsotuimmaksi videoksi yli 500 miljoonalla katsontakerralla. 

Heinäkuussa 2010 Bieber ryhtyi äänittämään toista albumiaan New Yorkissa. Tällöin hänen äänensä muuttui murrosiän vuoksi, ja hän laulaa huomattavasti matalammalta kuin ensimmäisellä levyllään.
 

Syyskuussa 2010 Bieber vieraili rikossarjassa "CSI" näytellen ongelmissa olevaa teinipoikaa. Bieber aikoo esiintyä myös kauden muissa jaksoissa sitä mukaan kuin hänen hahmonsa tarina kehittyy

Bieber tähditti itsestään kertovan elokuvan "Justin Bieber: Never Say Never". Elokuva seuraa Bieberiä hänen vuoden 2010 My World Tour -kiertueellaan. Elokuvassa haastatellaan useita ihmisiä, mutta Bieberia itseään ei. Elokuva sisältää myös kuvamateriaalia Bieberin kotikaupungista ja lapsuudesta.


Faktoja Justinistä: 
Hänen lempinimiään ovat: J-Beebs, JB, Biebs ja Beebs.
Hän haluaa ostaa talon äidilleen kun hänellä on $1 000 000.
Hänen lempi tv-sarjansa on smallville.
Hänen lempivärinsä ovat lila ja sininen
Hänen lempiruokansa on spagetti.
Hän puhuu sujuvaa ranskaa.
Hänen lempinumeronsa on 6.
Hänen lempijuomansa on appelsiinimehu
Hän on vasenkätinen. 
Hän osaa laskea kymmeneen saksaksi.
Hänen lempi piiraansa on omenapiirakka.
Hänen koiransa nimi on Sam/Sammy.
Hän rakastaa fanejaan.


Milla:
Mielestäni hän on aivan ihana.
Hänellä on ihana lauluääni, hymy, nauru ja hän on tosi söpö.
Hän on todella herttainen, ja on aivan mahtavaa kun hän auttaa köyhiä ja sairaita ihmisiä.  



Kattu:
Mielestäni hänellä on hyvä lauluääni.
Ymmärrän kyllä miksi kaikki tytöt kuolaavat hänen peräänsä.
Hän on todella hyväsydäminen henkilö, kun auttaa muita hädässä olevia.
Hän on kyllä myöskin
suloinen/ söpö.

1 kommentti:

  1. Oii vähä ihana! JB on nii I-H-A-N-A!! <3 ja hyvin ootte löytäny kuvii ja just sopivan pitunen teksti (::

    VastaaPoista